ΡΥΖΟΓΑΛΟ
ΥΛΙΚΑ:
1 λίτρο γάλα
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Arla
50 γραμμάρια ζάχαρη
φλούδες από 1 λεμόνι
100 γραμμάρια ρύζι γλασέ
Κανέλα για το πασπάλισμα
1 κ.γ. βανιλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, την κρεμα γαλακτος, το ρύζι, τις φλούδες από το λεμόνι και την τοποθετούμε στη φωτιά.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου έως ότου δέσει το ρυζόγαλο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου το ρυζόγαλο κρυώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου