Νηστίσιμη υγρή σοκολατόπιτα (ή κέικ σοκολάτας με μια μικρή παραλλαγή). Πάντα βέβαια με ελαιόλαδο καλής ποιότητας (κρητικό βέβαια !) :
Υλικά:
¾ κούπας ελαιόλαδο καλής ποιότητας (κρητικό !!!)
¾ κούπας χυμό εσπεριδοειδών ( συνήθως φτάνουν 1 ζουμερό λεμόνι και 1 ζουμερό πορτοκάλι)
3 κούπες αλεύρι
¾ κούπας κακάο
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
2 κουταλάκια μπέικιν
1 κουταλάκι σόδα
½ κούπα καρύδια τριμμένα σε μέγεθος ρυζιού ή λίγο μεγαλύτερα
η συνέχεια εδώ http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_14.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου