• 1 κιλό σπανάκι • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια • 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο • Αλεύρι ή γαλέτα για το τηγάνισμα
• Ελαιόλαδο, άνηθο, αλάτι και πιπέρι
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε 1 κιλό σπανάκι. Το στύβετε καλά.
Σωτάρετε με λάδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο, λίγο άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε το σπανάκι μέχρι να μαραθεί.
Ρίχνετε 3 κουταλιές σούπας αλεύρι ή γαλέτα και πλάθετε Κεφτέδες. Τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου