Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2022

Φαεινή ιδέα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516131508400854&

Μια φαεινή ιδέα είναι ό,τιδήποτε μας δίνει στιγμές χαράς!!!!

Να μια φαεινή ιδέα!

Αν νιώθεις ότι είσαι εντελώς μπλοκαρισμένη/ος και χρειάζεσαι κάποια έμπνευση, τότε ένας άλλος τρόπος για να ανακαλύψεις τι επιθυμείς είναι να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό δημιουργικό σου εαυτό. Ο τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να του μιλήσεις άμεσα, ονομαστικά.

Ονόμασα το δημιουργικό εσωτερικό μου εαυτό ‘’Φαεινή Ιδέα’’ και αν σου αρέσει αυτό το όνομα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κι εσύ. Όταν νιώθεις άδεια/ος από έμπνευση ή έχεις χάσει την επαφή σου με αυτό που πραγματικά επιθυμείς απλώς κλείσε τα μάτια σου για μια στιγμή και ζήτα από τη Φαεινή Ιδέα να σε βοηθήσει να εστιαστείς σ' αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

 Η Φαεινή Ιδέα θα σε κατευθύνει προς μερικές αληθινά εκπληκτικές ιδέες. Για παράδειγμα, μετά από μια ασυνήθιστα μεγάλη περίοδο υπερβολικής δουλειάς αν πιάσεις τον εαυτό σου (πράγμα καθόλου παράξενο) να είναι εξαντλημένος και να εκνευρίζεται με όλους…. Εστίασε την σκέψη σου στο τι χρειάζεται για να νιώσεις ήρεμη/ος, και αν επίσης η οφθαλμοφανής λύση να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις δε σε ικανοποιεί…. Κάλεσε την ‘’Φαεινή Ιδέα’’

"Φαεινή Ιδέα, βοήθησέ με, σε παρακαλώ". "Χρειάζομαι καθοδήγηση. Νιώθω ευερέθιστη/ος, εξαντλημένη και δεν ξέρω τι θέλω. Η οικογένειά μου είναι εξοργισμένη μαζί μου και αισθάνομαι πολύ κουρασμένη ακόμα και για να σκεφτώ. Δώσε μου, σε παρακαλώ, κάποια κατεύθυνση". Ύστερα κλείσε τα μάτια σου και χαλάρωσε για λίγες στιγμές.
Ξαφνικά η εικόνα, κάποια εικόνα θα ξεπηδήσει μέσα στο νου σου. Κάτι που αγαπάς πολύ να κάνεις και το έχεις απαρνηθεί για καιρό. Αυτό χρειάζεσαι. Την φαεινή ιδέα!

Η Φαεινή Ιδέα μπορεί να λειτουργήσει και να σε βοηθήσει να προσεγγίσεις το δημιουργικό και εμπνευσμένο κομμάτι του εαυτού σου που το έχεις παραμελήσει εντελώς ή το χρησιμοποιείς ελάχιστα. Κάνοντας μια απλή, εγκάρδια κουβεντούλα με τον εσωτερικό σου εαυτό αντλείς άμεσα από την αυθόρμητη και δημιουργική σου έμπνευση.

Γνώρισε τη Φαεινή Ιδέα μέσα σου και ζήτησε της να σε βοηθήσει να αντιληφθείς τι ακριβώς χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή. Θα εκπλαγείς από το πόσο εξυπηρετική μπορεί να είναι. 

Και να συμπληρώσω ότι η φαεινή ιδέα μας θα χαροποιήσει και άλλους όλους όσους θα απολαύσουν τα αποτελέσματά της!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες