Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2021

Διακόσμηση με ρίγες

Μοντέρνο βάψιμο τοίχου με ρίγες!
 
Διακόσμηση με ρίγες στους τοίχους

Είτε θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε με ένα εντελώς μοντέρνο, η διακόσμηση με ρίγες θα σας δώσει σίγουρα ένα κομψό αποτέλεσμα στο χώρο σας. Οι ρίγες έχουν τη δύναμη να δώσουν νέα πνοή σε ένα χώρο , να τον μεγαλώσουν, να τον ψηλώσουν και ανάλογα τα χρώματα που θα επιλεχθούν, να καθορίσουν το στυλ του. Είναι ευκολοσυνδύαστες, μια που μπορούν να δέσουν με floral, με καρώ και με άλλα σχήματα και σχέδια, ανάλογα το ύφος του σπιτιού σας.

Από το πιο μοντέρνο και μίνιμαλ μέχρι το πιο country ή κλασσικό στυλ διακόσμησης, η ρίγα παίζει κυρίαρχο ρόλο. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στους τοίχους, είτε με βαφή είτε με ταπετσαρία που είναι και η ευκολότερη λύση με τεράστια ποικιλία. Για ένα κλασσικό αποτέλεσμα, επιλέγουμε ρίγες με το ίδιο πλάτος μεταξύ τους, ενώ για ένα μοντέρνο, παίζουμε με ρίγες με διαφορετικά πλάτη μεταξύ τους… χωρίς φυσικά αυτό να ισχύει κάθετα για όλες τις περιπτώσεις. Το χρώμα είναι σημαντικό στοιχείο επίσης. Οι μεγάλες αντιθέσεις ανάμεσα στις ρίγες γίνονται το επίκεντρο του χώρου προσφέροντας το ιδανικό focal point, ενώ χρωματισμοί στους ίδιους τόνους ή με μικρές διαφορές, χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και ηρεμία.

Ιδιαίτερο στυλ δίνουν και οι οριζόντιες ρίγες. Εκτός από τους τοίχους, αυτό το διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων και χαλιά, ενώ αν φοβάστε τα έντονα στοιχεία, επιλέξτε ρίγα στα μαξιλαράκια, σε κάποιο ριχτάρι και σε άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, χαρίζοντας μικρές πινελιές στυλ. Αν είστε λάτρης της λεπτομέρειας, μπορείτε να επιλέξετε ρίγες και στο σερβίτσιο σας, προσφέροντας χαρακτήρα στο τραπέζι σας. Ό,τι κι αν αποφασίσετε τελικά, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συνδυασμούς που θα επιλέξετε.
homeguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες