Τετάρτη, Απριλίου 14, 2021

Νηστίσιμη υγρή σοκολατόπιτα




Νηστίσιμη υγρή σοκολατόπιτα (ή κέικ σοκολάτας με μια μικρή παραλλαγή). Πάντα βέβαια με ελαιόλαδο καλής ποιότητας (κρητικό βέβαια !) :
 

Υλικά:

¾ κούπας ελαιόλαδο καλής ποιότητας (κρητικό !!!)

¾ κούπας χυμό εσπεριδοειδών ( συνήθως φτάνουν 1 ζουμερό λεμόνι και 1 ζουμερό πορτοκάλι)

3 κούπες αλεύρι

¾ κούπας κακάο

Ξύσμα ενός πορτοκαλιού

2 κουταλάκια μπέικιν

1 κουταλάκι σόδα

½ κούπα καρύδια τριμμένα σε μέγεθος ρυζιού ή λίγο μεγαλύτερα

η συνέχεια εδώ http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες