Σε ένα παλιό περιοδικό βρήκα μια ωραία συνταγή του Άρη Τσανακλίδη απο το chef's club
Συνταγή για ψάρι στο φούρνο
Κεφαλόπουλο με πορτοκάλι , μαραθόριζα και ελιές
Υλικά που θα χρειαστούμε1,5 κιλό κεφαλόπουλο σε φέτες
1 κιλό μαραθόριζα σε φέτες
2κρεμμύδια σε φέτες
4πορτοκάλια σε φέτες
20 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
χυμός 3 λεμόνια
1 ποτήρι κρασί άσπρο
ελαιόλαδο 50ml
λίγο θυμάρι
αλάτι πιπέρι
Πώς το φτιάχνουμε
Σε ένα ταψί που έχω λαδώσει βάζω με τη σειρά
Κρεμμύδια
Μαραθόριζα
Κεφαλόπουλο
Πορτοκάλι
Ελιές
Περιχύνουμε με το λεμόνι και το κρασί μαζί αλάτι κ πιπέρι και τέλος το ελαιολαδο κ το θυμάρι
Ψήνουμε στους 160 για 1 ώρα
Καλή επιτυχία κ καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου