Συνταγή: http://
Η συνταγή είναι από την εκπομπή του Παρλιάρου «Γλυκές αλχημείες» στις 20-3-10. Πολύ εύκολο να φτιαχτεί, ότι...
Υλικά
22 κομμάτια
-
250 γρ. κουβερτούρα
-
250 γρ. ταχίνι
-
100 γρ. μέλι
-
100 γρ. φιστίκι Αιγίνης (ή άλλο της αρεσκείας σας)
-
ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
10 Minutes
-
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι
-
Και την ανακατεύουμε με το ταχίνι, το μέλι, το ξύσμα λεμονιού και τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς.
-
Ρίχνουμε το μείγμα σ ένα τετράγωνο τσέρκι 18Χ18εκ. και το αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου