Νηστίσιμη μούς σοκολάτας
Για όσους νηστεύουν και όχι μόνο
• 400 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια • 200 γραμμάρια νερό
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό για 10 λεπτά περίπου, κατόπιν ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο τη χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και σερβίρουμε σε γυάλινα μπολάκια!
Sidagi.gr
• 400 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια • 200 γραμμάρια νερό
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό για 10 λεπτά περίπου, κατόπιν ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αφού τη βγάλουμε από το ψυγείο τη χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει και σερβίρουμε σε γυάλινα μπολάκια!
Sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου