Σάββατο, Αυγούστου 07, 2021

ΝΤΟΝΑΤΣ

Γρήγορα donuts Συνταγή | Άκης Πετρετζίκης

ΝΤΟΝΑΤΣ
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι Δυνατο 1500γρ
Αλευρι μαλακο 1500γρ
Αλατι 45γρ
Αυγα 3
Γαλα 200γρ
Βουτυο 300γρ
Ζαχαρη 300γρ
Μαγια 200γρ
Βανιλια 1 κ.γ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι 4 λεπτα στην πρωτη ταχυτητα και 4 λεπτα στην δευτερη.

Βγαζουμε το ζυμαρι στον παγκο κοβουμε σε μπαλες 2κιλες και το αφηνουμε να γινει για 30λ.

στην συνεχεια ανοιγουμε με τον πλαστη σε λεπτο φυλο και κοβουμε με κουπατ, και με ενα μικροτερο στην μεση ωστε να κανουμε κουλουρι.

Σε μια λαμαρινα με εν αντικολητικο φυλο αραδειαζουμε και τα βαζουμε καταψυξη. την επομενη μερα

βγαζουμε οσα χρειαζομαστε τα αραδειαζουμε σε λαμαρινα με αντικολητικο, στοφαρουμε για 45λ. και τα τγανιζουμε σε κατσαρολα με ηλιελαιο για 2λ απο καθε πλευρα

μολις τα τηγανισουμε τα αφηνουμε να στραγγισουν 5λ και τα ανακατευουμε σε ενα μπολπου εχουμε βαλει ζαχαρη και ζαχαρη αχνη μιση μιση.
Καλη σας επιτυχια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίες 7 ημέρες